With the exception of independent contractors, applicants for this role will be engaged through Randstad company. When making this application your details will be automatically shared with Randstad company for registration with them, who may also contact you about other opportunities with other clients.

Philips

RE support the Maintenance department (Freelance)

Posted Dec 3, 2020
Project ID: PHILJP00022390
Location
Drachten
Duration
1 year
(Jan 1, 2021 - Dec 31, 2021)
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
38 - 54 €/hr

Philips Consumer Lifestyle Drachten ontwikkelt en produceert elektrische scheerapparaten en baby-bottles (De productieorganisatie maakt gebruik van complexe hightech productieprocessen en is te karakteriseren als dynamisch en innovatief en binnen de branche de meest geavanceerde ter wereld.


Binnen de Onderhoud Technische Dienst (OTD) worden oa. onderhoudsplannen opgesteld m.b.t. het beheer van de productiemiddelen. Dit wordt ondersteund door ons TPM (Total Productive Maintenance) programma. Het structureel verbeteren en analyseren van de beschikbaarheid van de productiemiddelen leidt tot het verbeteren van de onderhoud strategie. Dit betekent het verbeteren van de onderhoud- en machine prestaties. Voor het uitvoeren en naadloos implementeren van deze verbeteringen is binnen de afdeling behoefte ontstaan voor een Reliability Engineer-Robotica. (RE)


Taken:

Als RE ondersteun je de Onderhoudsafdeling bij het verbeteren van onderhoudsplannen en machine performance m.b.t. robotsystemen en productieautomatisering. Naast de analysevaardigheden heb je ook de technische knowhow om het onderhoud voor te schrijven. Verbeteringen voer je zelfstandig uit in overleg met de betreffende Maintenance manager.


Je bent als Reliability Engineer verantwoordelijk voor:

  • Focus op de middellange termijn (1-2 jaar): Asset prestatie, risico en kosten.
  • Data-analyses en RCAs op performance killers en cost drivers.
  • Het leiden van onderzoek bij grote stilstanden (5W+1H, Ishikawa)
  • Continu verbeteren van onderhoudsplannen m.b.t. de installaties.
  • Multidisciplinaire change management t.b.v. performance verbeteringen.
  • Bepalen van de essentile spare parts en SW-installatie tools.


Hierbij ondersteun je de Maintenance Manager binnen de fabriek. Projecten worden veelal opgepakt in teams en hebben een hoog innovatief karakter. Verder werk je aan een netwerk van contacten binnen de organisatie en overleg je met leveranciers om de machines in optimale staat te houden en te verbeteren.


Opleidingsniveau

Je beschikt over een afgeronde technische hbo-opleiding (Bijvoorbeeld Mechatronica). Daarnaast beschik je over een aantal jaren relevante werkervaring binnen een productieafdeling, bijvoorbeeld als Maintenance Engineer en heb je kennis van verbetertools.

-   Basiskennis robotica.

-   Verbetertools (DMAIC, Green Belt)

-   Lean en TPM.

-   Root Cause Analyze. (5W+1H)


Persoonskenmerken

Je hebt organisatietalent en kan verbeteringen efficient door voeren. Bovendien beschik je over een goed analytisch vermogen en een sterk normbesef. Als persoon kan je zelfstandig werken, ben je besluitvaardig, communicatief vaardig en beschik je over benvloedingsvaardigheden.

Similar projects

+ Search all projects