With the exception of independent contractors, applicants for this role will be engaged through Randstad company. When making this application your details will be automatically shared with Randstad company for registration with them, who may also contact you about other opportunities with other clients.

Philips

Senior CloudOps Engineer/Technical consultant

Posted Sep 11, 2019
Project ID: PHILJP00020603
Location
Ede
Duration
1 year
(Oct 1, 2019 - Sep 30, 2020)
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
0 - 73 €/hr
Philips VitalHealth is een snelgroeiende en internationaal opererende softwareonderneming. Wij ontwikkelen innovatieve software voor de wereldwijde gezondheidszorg. Onze missie is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen over de hele wereld. Momenteel zijn we met ruim 250 medewerkers verdeeld over de locaties Nederland, de Verenigde Staten en India.

Senior CloudOps Engineer/Technisch consultant

Als Senior CloudOps engineer/Technisch consultant bij Philips VitalHealth ben je nauw betrokken bij de implementaties en migraties van onze innovatieve oplossingen. Onze cloud-based webapplicaties worden door jou en je collega’s geïnstalleerd en beheerd. Je bent een onmisbare schakel voor het installeren, configureren en beheren van onze applicatieomgevingen zodat deze optimaal en veilig functioneren. We bieden je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in technologieën zoals Microsoft Windows en SQL Server, public cloud services zoals Amazon en Azure, containerization (Kubernetes), webservices zoals IIS en Tomcat, Elastic en scripting met behulp van Powershell. Het spreekt vanzelf dat jij interesse hebt in de ontwikkelingen op het gebied van cloud- en webtechnologie. Ben jij de technische man of vrouw die wij zoeken? Dan drinken we graag een kop koffie of thee met je om kennis te maken!


Jouw Profiel

•   HBO werk- en denkniveau, met relevante vooropleiding;
•   Meerdere jaren werkervaring, in een functie als CloudOps/DevOps engineer, technisch consultant of databasebeheerder;
•   Affiniteit met de technische werking van webgebaseerde software, database servers en technologieën zoals containerization;
•   Je bent ambitieus en leergierig;
•   Oplossingsgericht, creatief en communicatief vaardig;
•   Geen 8-tot-5 mentaliteit;
•   Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
•   Bereidheid tot reizen, ook voor buitenlandse projecten.

Similar projects

+ View all projects