With the exception of independent contractors, applicants for this role will be engaged through Randstad company. When making this application your details will be automatically shared with Randstad company for registration with them, who may also contact you about other opportunities with other clients.

Philips

Monteur bij Philips Healthcare

Posted Jun 2, 2022
Project ID: PHILJP00025059
Location
Best, Brabant
Hours/week
40 hrs/week
Timeline
1 year
Starts: Sep 1, 2022
Ends: Aug 31, 2023
Payrate range
2200 - 2600 €/hr
Application Deadline: Aug 31, 2022 10:25 AM

Heb je technische affiniteit, ben je 32-40 uur beschikbaar en wil je aan de slag als Monteur bij Philips Healthcare in Best? Dit is je kans!

 

Wie ben jij?

Jouw ervaring met assemblagewerkzaamheden komt in deze rol goed van pas. Je kan overweg met werkinstructies en technische tekeningen. Werken volgens procedures is voor jou geen probleem. Om deze functie met succes te vervullen vragen wij het volgende:

  • Minimaal een afgeronde technische MBO 3 opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en of Engelse taal;
  • Flexibele werkhouding, kunnen werken onder tijdsdruk;
  • Een proactieve instelling en zelfstandigheid;
  • Je hebt ervaring met LEAN tools;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

 

Wat ga je doen?

Als monteur zit je in het productieteam voor DXR, IGT of MR. Betreft je taken gaat het in deze rol om de eindassemblage van bijvoorbeeld X-ray systemen. Als monteur ben je verantwoordelijk voor:

  • Het monteren van mechanische, optische en elektrische onderdelen van verschillende medische systemen volgens tekeningen en werkinstructies;
  • Het installeren van diverse onderdelen en het bedraden van verschillende soorten producten;
  • Het zorgen voor dat deze producten compleet en werkend worden afgeleverd;
  • Continue verbetering door mee te denken over het implementeren van verbeteringen (hoe kan het: sneller, beter, goedkoper).

 

Wat we jou bieden?
We heten je graag welkom in een uitdagende, innovatieve omgeving met mogelijkheden tot ontwikkeling. Monteur bij Philips zijn stelt je in staat om jouw enthousiasme en jouw kennis en ervaring te laten zien binnen Manufacturing. De mogelijkheid om jouw carrière voort te zetten ligt in je eigen handen. In Factory Best vinden we multi-inzetbaarheid van groot belang. De vaardigheden en trainingen die je eventueel al bij andere productie-units hebt opgebouwd, houd je op peil, zodat je flexibel inzetbaar bent tussen de verschillende units.

Waarom Philips?
Werken bij Philips is meer dan een baan. Het is een roeping om bij te dragen aan een gezondere maatschappij door middel van zinvol werk. Wij richten ons op het verbeteren van de levens van 3 miljard mensen per jaar door innovatieve oplossingen te bieden voor het gehele gezondheidsspectrum. Onze medewerkers ervaren op diverse onverwachte momenten dat hun werk en persoonlijk leven samenkomen.

Similar projects

+ Search all projects