With the exception of independent contractors, applicants for this role will be engaged through Randstad company. When making this application your details will be automatically shared with Randstad company for registration with them, who may also contact you about other opportunities with other clients.

Philips

Assemblage monteur bij Philips Healthcare

Posted Aug 2, 2022
Project ID: PHILJP00025294
Location
Best
Hours/week
40 hrs/week
Timeline
1 year
Starts: Sep 1, 2022
Ends: Aug 31, 2023
Payrate range
2200 - 2400 €/month

Assemblage monteur

Locatie: Best, Noord-Brabant

Start: zo spoedig mogelijk 

Uren per week: 32-40

Salaris range: 2200-2400

 

In deze functie zal je:

Als Assemblage Monteur werk je in het Digital X-Ray, Image Guided Therapy of Magnetic Resonance productieteam en ben je verantwoordelijk voor het assembleren van verschillende medische hulpmiddelen. Werken volgens procedures is voor jou geen probleem. Met jouw assemblage ervaring kun je goed overweg met werkinstructies en technische tekeningen. 

 

Als je ervoor kiest om bij Philips te werken, werk je aan levensveranderende projecten. Je draagt bij aan innovatieve gezondheidstechnologieën en -oplossingen die miljarden levens over de hele wereld verbeteren. 

 

Je zult verantwoordelijk zijn voor:

  • Het assembleren van mechanische, optische en elektrische componenten van verschillende medische systemen volgens tekeningen en werkinstructies;
  • Het installeren van diverse componenten en het bedraden van verschillende soorten producten;
  • Ervoor zorgen dat deze producten compleet en werkend worden afgeleverd;
  • Het bedenken en doorvoeren van continue verbeteringen (hoe kan het: sneller, beter, goedkoper).

 

Om in deze functie te slagen, moet je over de volgende vaardigheden en ervaring beschikken:

  • Aantoonbare technische affiniteit;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Flexibele werkhouding, in staat om onder tijdsdruk te werken;
  • Een proactieve houding en zelfstandigheid;
  • Je hebt ervaring met LEAN tools;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

 

Je zult deel uitmaken van:

De productieteams Digital X-Ray, Image Guided Therapy en Magnetic Resonance zijn gevestigd op de campus in Best. Bij welke afdeling je komt, wordt bepaald op basis van je vaardigheden en interesses en besproken tijdens het sollicitatiegesprek. In de fabriek in Best vindt Philips multi-inzetbaarheid van groot belang. De vaardigheden en opleidingen die je opdoet, zijn flexibel inzetbaar tussen de verschillende units.

 

In ruil daarvoor bieden wij jou:

Voor deze positie ga je aan de slag bij Philips en word je gecontracteerd door Randstad. Je kan rekenen op voortdurende ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectieven. 

Randstad biedt alle medewerkers aangename voordelen, waaronder pensioen (na 8 weken) en een reiskostenvergoeding.

 

Waarom werken als Assemblage Monteur bij Philips?

Als je op zoek bent naar zinvol werk en een kans om complexe uitdagingen aan te gaan, je vaardigheden en expertise te verbreden en een nog meer gewilde professional te worden, dan vind je dat allemaal en meer in deze functie als Assemblage Monteur bij Philips.

 

De Randstad bedrijven zijn verantwoordelijk voor het vinden van talent om diensten te verlenen bij Philips. Als je wordt geselecteerd om diensten te verlenen voor Philips, kom je in dienst van Randstad en ben je geen werknemer van Philips.

Similar projects

+ Search all projects